Utánpótlás híradó

Az őszi Bozsik fesztiválok és tornák sora véget ért, eljött a téli pihenés ideje. Íme egy kis összefoglaló utánpótlás csapataink szerepléséről.

Egyesületünk az idei Bozsik szezonra három csapatot nevezett, U7, U9 és U11 korosztályokban. Az önálló bajnokságként működő U13-as korosztályban szintén képviseljük címerünket egy csapattal.

Legkisebbeink az U7-es fesztiválokon vitézkedtek és első Bozsikos szezonjuk ellenére gyorsan kivívták az ellenfelek megbecsülését. A Ferenczy Gerda, Varga Marcell, Bognár Gergő alkotta csapat kiváló egységet mutatva és számolatlan gólt szerezve harcolta végig a mérkőzéseket.

U9-es srácaink, bár létszámhiánnyal küzdötték végig a szezon eddigi részét, mégis büszkén mondhatják, soha nem vallottak szégyent. Mikó Andreas, Varjú Ádám és Paulusz Alexander minden elismerést kiérdemlően szinte veretlenül gázolt át az eddigi kihívásokon. 

U11-es fiataljaink kezdeti tapasztalatlanságot gyorsan leküzdve, alig pár meccs alatt felvette a számukra kiírt tornák ritmusát és sok, nálunk sokkal patinásabb csapatot is meglepve játékokkal, győzelmek sorát szállította. A Pilisi Marcell, Nagy Zsombor, Varga Ferenc, Varga Patrik, Bánfi Dávid, Horváth Benjámin, Kónya Brendon, Németh Benedek, és Süle Milán alkotta csapat büszke lehet magára és az eddig mutatott játékra.

U13-as ifjoncaink teljesen friss csapatként és bajnoki tapasztalat nélkül vágtak neki egy könnyűnek cseppet sem ígérkező mérkőzéssorozatnak. A kezdeti pofonokból gyorsan felállás, egyre javuló játékkal Rummel Merse, Németh Rajmund, Töreki Csongor, Török Kevin, Nagy Adrián, Sulák Bence és az U11-es keret meghatározó játékosai győzelmet is ünnepelhettek a szezon közepére.

Bízunk a sikeres tavaszi folytatásban, és szeretettel várjuk korosztályos csapatainkba a sportolni, mozogni, focizni vágyó helyi és környékbeli gyerekeket, fiatalokat.

Töreki Ottó és Simon Balázs
Utánpótlás edzők

Varalja Se Bakonyszentkiraly Hirek Utanpotlas 3
Varalja Se Bakonyszentkiraly Hirek Utanpotlas 2
Varalja Se Bakonyszentkiraly Hirek Utanpotlas 1